DedFacker Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Nick: DedFacker Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Myślę że nadam się na te stanowisko ponieważ,chyba poprawiłem aktywność na serwerze oraz zgłaszanie na u@,chciałbym pomóc swoim doświadczeniem.W nocy jak zagram czasami to admina nie ma a lubią się trafić paru cziterów. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4h Kontakt: GG:48501327/Pw forum/Steam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27022/top_players/?query=DedFacker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Zgłaszasz u@, czego nie robiłeś przedtem Aktywny Doświadczenie Nie mam zastrzeżeń, tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`izcoN Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Na tak często jest na serwerze no i wymagania spełnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Ostatnio zmienił moje spostrzeżenie o sobie. Aktywność ma, zgłasza u@, nie było z nim żadnych problemów. Masz moje tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'InFamous Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Jestem na neutralny. - słaba aktywność. + doświadczenie + ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 + aktywność + doświadczenie + kultura + ogarnięty Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Ja jestem Neutralny Może i więcej zgłaszasz na u@ ale twoja aktywność nadal jest słaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f0rfitt3r Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Jestem na TAK brak zastrzeżeń ;DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Ja niestety jestem na nie.Mocno mnie zniechęciłeś swoimi ostatnimi pretensjami o to,że dałem Ci nie bo nie ma mnie na serwerze wtedy kiedy ty grasz[wiesz o co chodzi] Na u@ niby poprawiłeś zgłoszenia ale aktywność nadal jest słaba,a patrząc na GT to porównywalną aktywność a może nawet lepszą ostatnio masz na 45k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Jestem na neutral. Aktywność nie najlepsza, ale zgłaszasz więcej na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi