Gość Guest Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Czeeeeeeeść Mam na imie Wiktor mam 18 lat mieszkam w grudziadzu . Interesuje sie piłka nożna siatkowka , lubie grac w ping-ponga i oczywiscie wyjsc z kumplami na zimne piwko . Mam nadzieje ze na tym serwerze nie beda wzywac mnie od odpałow , jak na poprzednich serwerach ludzie nie mogl isie pogodzic ze gracz grajacy 2 lata kara ludzi co graja po 5 lat PS: Wiem fajny mam nick kiedys jak spałem to wkurzał mnie komar tym zzzzzz i mowie zrobie sobie taki nick bo wkurzam graczy jak ich zabijam , a i chciałbym was uprzedzic ze jestem nerwowym graczem czasmi obraze ale to zadko postaram w sobie to zmienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`izcoN Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Witamy, miłej gry a obrażać to nie radzę z resztą jak na każdej serwerowni obowiązuje tu kultura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 siemka witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inkwizytor Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antares Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Witam Wiktor życzę miłej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Eloszki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi