infinite. Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Data i godzina: 10.07.2015r godzina 23:06 Nick admina/gracza, który zawinił: Xemo Dowody: nie mam dowodow ale za to wycinek z konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Textury' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:111003540' [AMXBans] Twoje IP: '83.31.74.72' [AMXBans] =============================================== ZOstałem zbanowany na mapie aztec że niby byłem na TXT ale to nie jest wcale prawda , ponieważ to nie są TXT , a jak admina zabiłem to odrazu BAN , jakoś inni tam kampią i jest wszystko wporządku a admini są na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Zapraszam admina @Xemo z dowodami w celu udowodnienia słuszności bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xemo Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Witam serdecznie, Nie bylo HLTV na serwie ale jestem przezorny Co więcej dziękuję graczowi Target że odważył się wejść na serwer i powiedzieć że jest skarga żebym się wypowiedział, doceniam to i masz u mnie plusa że zostałem odrazu poinformowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Twoim zdaniem są to TXT , serio gościu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 tak, w tym miejscu są tekstury, praktycznie siedzisz na ścianie wykorzystując to, że piksele na skosie pozwalają się tam utrzymać, ban słuszny. I na przyszłość skoro nie masz dowodów to po co piszesz skargę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 11 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi