croxiuu Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Same słodziaki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 ha ha ale się pośmiałem dobry filmik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Byłem tam , montowałem ten film i oglądałem go przy tym montowaniu ponad 50x, na YT oglądam go już chyba 15x i nadal nie mogę ze śmiechu wytrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Filmik bomba a najbardziej mnie rozśmieszyły tekst "Jak się ru**a grube Panie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 :D Wygląda na to że moje jedyne zdjęcia to te gdy wylądowałem na piachu po skoku:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Miszczowski wokal panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaPoLeOnE Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 kiedy kolejny zlot/????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 :D Wygląda na to że moje jedyne zdjęcia to te gdy wylądowałem na piachu po skoku:D A myślałem,że się opalałeś :lol: :lol: :lol: Dobry filmik,można się pośmiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Kristo ma się ten dryg do rozbawiania HaZarD974 dziękuje w końcu idola wygrałem astroe no za bardzo zdj z Tobą nie było ale kilka jest NaPoLeOnE pewnie pod koniec sierpnia ale nic nie jest pewne na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Fajnie i rodzinnie Oby więcej takich filmików i zlotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 na tych od drugiej minuty co na ławce mamy byłem przepity:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Kolega z tatuażami pełny luzik i ten wariacki stan ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 No wiesz gdyby nie ja to by nikt na tym filmie się nie śmiał a luzik bo sami swoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Szkoda że nie mogłem przyjechać ale na drugim zlocie już na miliard % będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 kiedy kolejny zlot/????? kolejny zlot w sierpniu ps. Uśmiałam się hahahhaah najlepszy ;d pozytywny świr hah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Aquax chce mnie upic odwiedźcie mu się tym samym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 @astroe widzę, że lubisz leżeć w rzece i się chichrać. to w ogóle nie do poznania, czy to na prawdę Ty? :* Filmik zmontowany prawidłowo, nic dodać, a tym bardziej nic ująć. Świry i tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Danke ja się ę nie chichrałlem. Skoczyłem do wody ale było płytko iiii jedyne co wyszło to przyrżnięcie brzzzzzuchem o dno:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi