N0steR Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Nick: N0steR Wiek: 19 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku dużych serwerowniach i bardzo dobrze radziłem sobie w powierzonej mi funkcji. Nie było ze mną żadnych problemów. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Myślę że spokojnie 7-8 Staż w CS-sie: 8 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Bo dzięki sporemu doświadczeniu zarówno jak w graniu w CS'a jak i w byciu adminem potrafię dostrzec gdy ktoś używa nielegalnego oprogramowania, łamie regulamin gry i sprawia kłopoty. Dodatkowo jestem bezkonfliktowy więc wszelkie spory i kłótnie staram się roztrzygać jak najlepiej dla obu stron, lecz gdy gracz łamie zasady gry, stosuje adekwatne konsekwencje do czynów petenta, oczywiście zgodnie z regulaminem admina. Wiem, że przydałbym się załodze tego serwera w pilnowaniu porządku. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Aktualnie mam kilka dni wolnego więc gram ile tylko mogę, w dni kiedy pracuję staram się grac 2-3 godz. Kontakt: Steam: berthi14 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/El!te%20|%20N0steR/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 +Aktywny +kulturka +zgłasza u@ +przyda się, w niektórych godzinach nie ma admina, więc nie ma komu pilnować porządku Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'InFamous Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Jestem na tak. + aktywny + ogarnięty + doświadczony + spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`izcoN Napisano 24 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Na tak -Aktywny -Wymagania spełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal. Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Na tak ! -wiek -miły -wymagania spełnia! <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Tak Aktywny Steam Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albercik. Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Na tak -Aktywny na serwerze -pomocny -wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalySkilus Napisano 28 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Na nie Malo cie widze na serverze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DedFacker Napisano 28 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Niedługo to połowa serwera to będą admini... -Mało Cię widze na serwerze -Znajomość AMXX +Wiek +Doświadczenie Ogółem Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 28 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Jestem na tak. + aktywny + ogarnięty + doświadczony + spełnia wymagania Wszystko. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 28 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 @MalySkilus a jaki ty masz kozaku Nick na serwerze? Bo jeśli ten co masz na forum to należy się ostrzeżenie za pisanie w podaniu na serwerze na którym nie grasz. Co do podania jestem na tak, Wymagania spełnione, Aktywny, Nie widziałem, żebyś miał z kimś spór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N0steR Napisano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Dziękuje za wszystkie głosy, za gre na serwerze, ale jutro wyjeżdzam na 5 tyg do Holandii zbierać truskawki żebyście mogli zrobić dżemy na zime Tak więc... możecie sie wypowiadać, ale N0steR'ek nie bedzie mógł czuwać nad wami z jego (tzn. moją) ciepłą ale stanowczą ręką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 @N0steR zrobimy tak, że odrzucę Ci teraz podanie, a gdy wrócisz z pracy, to spróbujesz swoich sił ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 29 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi