WoDZu Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Witam przed awaria forum czyli chyba 3 dni temu kupiłem klase KONSPIRANT na 400 lvl na 90 dni przez sms. Nie dodało mi po zmianie mapy, identycznie miałem z Kapitanem. Na forum PW napisałem do 3 osób w tym do Ani i do dwóch ktore po napisaniu tematu ktoś mi napisał w poście nie pamietam do kogo i nie posiadam codu sms lecz tamte wiadomości wysyłałem wraz z codem .Pomocy! WoDZu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Skoro napisałeś pw,to poczekaj na odpowiedź ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WoDZu Napisano 22 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 PW napisałem przed remontem forum i nie mam w wiadomościach więc nie wiem czy ktoś PW zdążył odczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 22 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Baza danych jest cofnięta do 12 lipca, więc Twoich wiadomości nie ma. Bez kodu nic Ci nie pomogę, możesz próbować u czerwonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Sprawa załatwiona z opiekunką serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi