venividiwandi Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Wzór skargi (data i godzina): ... Nick admina/gracza, który zawinił:SIWY Dowody: http://multi-head.pl/index.php?/topic/67192-iwydegenerat-pomocna-d%C5%82o%C5%84/#entry351421\ a dokładnie wypowiedz more 7 Świadkowie: każdy kto widzi ten temat Uzasadnienie: kto to widział alby admin wyzywał od brudasów ? ... ciapuchów ipt http://www10.zippyshare.com/scaled/AeuZDV07/file.html / prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Wandi Wandi ale on na steam pisał - na steam to prywatna sprawa co trochę z siecią nie ma wspólnego adonai szanuje drugiego porządnego który dbał nie znajde , ale to decyzja opiekuna kogo dołączył może poniosło nie wiem , ale chce wiedizeć co chcesz z tym uzyskać ? skoro tylko tutaj się odniósł prywatnie - nie napisał nic złego ani na serwie ani na forum . wiec po co to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Wandi Wandi ale on na steam pisał - na steam to prywatna sprawa co trochę z siecią nie ma wspólnego adonai szanuje drugiego porządnego który dbał nie znajde , ale to decyzja opiekuna kogo dołączył może poniosło nie wiem , ale chce wiedizeć co chcesz z tym uzyskać ? skoro tylko tutaj się odniósł prywatnie - nie napisał nic złego ani na serwie ani na forum . wiec po co to ? No niby tak ale admin jakiś poziom powinien reprezentować nie tylko w grze ale i poza nią poza tym teksty typu "white power" to po prostu rasizm Można tego screena wrzucić tutaj http://www.zglosnienawisc.otwarta.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Ja w tamtym roku za rozmowy na steam od ręki dostałem 2/3 ostrzeżeń Wandi Wandi ale on na steam pisał - na steam to prywatna sprawa co trochę z siecią nie ma wspólnego adonai szanuje drugiego porządnego który dbał nie znajde , ale to decyzja opiekuna kogo dołączył może poniosło nie wiem , ale chce wiedizeć co chcesz z tym uzyskać ? skoro tylko tutaj się odniósł prywatnie - nie napisał nic złego ani na serwie ani na forum . wiec po co to ? A widać po tej rozmowie, że wtedy jeszcze gracz, a teraz admin, będzie tak reagował na wszystko co mu się nie spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 23 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Wandi Wandi ale on na steam pisał - na steam to prywatna sprawa co trochę z siecią nie ma wspólnego adonai szanuje drugiego porządnego który dbał nie znajde , ale to decyzja opiekuna kogo dołączył może poniosło nie wiem , ale chce wiedizeć co chcesz z tym uzyskać ? skoro tylko tutaj się odniósł prywatnie - nie napisał nic złego ani na serwie ani na forum . wiec po co to ? Po to aby tak na serwerze się nie podniecał ,że jest adminem i wyzywał bezkarnie każdego ... Skoro tak zrobił na STEAM to skąd wiesz ,że na serwerze nie powtórzy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Obraźcie h@ czy kogoś z administracji na steamie, w końcu to prywatna rozmowa, tak czy tak zostaniecie przyjęci na dane stanowisko...Taki niektórzy mają tok myślenia z tego co widzę... A najlepsze jest to, że wszyscy widzieli tego screena i jak gdyby nigdy nic podanie zostało przyjęte...komedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 23 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Obraźcie h@ czy kogoś z administracji na steamie, w końcu to prywatna rozmowa, tak czy tak zostaniecie przyjęci na dane stanowisko...Taki niektórzy mają tok myślenia z tego co widzę... A najlepsze jest to, że wszyscy widzieli tego screena i jak gdyby nigdy nic podanie zostało przyjęte...komedia. Ale nie wiem o co Ci chodzi, koleś kolesiowi kolesiem. Ogólny poziom adminów/adminowania na MH to hmm, depresja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 24 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Podanie zostało odrzucone przez Opiekuna. Skarga wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 24 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi