Marihuanen Napisano 24 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Nick: MarihuanaPolska Wiek: 22 Doświadczenie (w byciu adminem): za czasów 1.6 : ) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: cs go 2 lata Steam / NonSteam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198200009761 Dlaczego Ty: hmm jestem lubiany na serwerze tyle ! Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-3h Kontakt: hmm steam albo fb.com/trzydychy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 24 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Bardzo aktywny, zgłasza osoby utrudniające grę, jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 WIELKIE NIE dlaczego? Było wiele sytuacji w których ten gracz wyzywał przez mikrofon, mnie jak i innych graczy kompletny brak kultury,taki ktoś nie może zostać administratorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Ogarnięty pod względem gry, aktywny na serwerze, jednak łatwo potrafi wpaść w niepotrzebne wyzwiska itp. + wieczna reklama strony na serwerze. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Tak jak się umawialiśmy na steamie, ze względu na aktywność i wiek daję admina na okres próbny jednego tygodnia i liczę na poprawę kultury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi