NeQ Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Witam jestem NeQ i jestem tu nowy gram na.... właściwie to nie gram na żadnym serwerze. Lubie placki,dobrą zabawę,jak pewnie większość piwo. Mam na imię Wiktor i pochodzę z mazur. Mam nadzieję że spotkam tutaj fajnych ludzi i zostanę tu na dłużej(tylko nie za długo nie chcę stać się nolife)-trochę się tego boję . Po za mazurami pomieszkuję sobie w Gdańsku.(w sezonie kiedy chodzi się do szkoły) Mam rower z 4 a właściwie to z 5 kołami z ruszofym skinem może kiedyś wrzucę jego zdjęcie. Ogólnie mieszkam na Wsi ale nie hoduję zwierząt no może teraz zacznę króliki a czemu by nie. Nie nie myślcie sobie nie brykam ciągnikiem po polach w gumakach pełnych słomy. No i jeszcze raz witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 WikooooooooooooooooooreK :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 25 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Zostaniemy przyjaciółmi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Wczas ;d Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Zostaniemy przyjaciółmi ? Chciałbyś ,ale Wiktory to gity :give_rose: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 25 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 to nie będziemy kolegami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 to nie będziemy kolegami? ok ,wbij ts kozaczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logiś Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Znamy sie? siemano, zapraszam na mieszance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 26 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Ja chętnie ale nie wiem jak się w to gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi