3p1c F41L Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Nick: `3p1c F41L .! Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):Bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:4 lata Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Jestem bardzo aktywny i chce pomóc w ogarnięciu serva ponieważ w wakacje jednak admini nie są zbyt aktywni Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-5h nieraz więcej Kontakt:Steam,forum Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/%603p1c%20F41L%20.%21/80.72.43.106:27022/ _____________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Jest inne wyjście niż bycie na tak? Typek był adminem na tym serwerze, dobrze ogarnia i pogadać z biedy ujdzie Lecz nie jestem pewny co do jednego, jeśli mnie pamięć nie myli straciłeś admina przez brak aktywności, lecz skoro ktoś wraz do serwera to znaczy, że się z nim emocjonalnie związał, eldo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal. Napisano 25 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Na wielkie tak ! -Bardzo miły i przyjazny dla innych. -Bardzo aktywny! -Steam -Wiek -Ogarniety,da rade <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albercik. Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Na tak - Duzo gra (Aktywny) -Mily -pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Oczywiście, że tak. Ogarnięty Wymagania spełnia Aktywny Z dobrym doświadczeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tez147 Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Na tak -Był już adminem wiec doświadczenie ma -Aktywny na serwerze -Wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 WIEELKIE TAK: Aktywny Godzinki są Doświadczenie (był tu adminem i dobrze się spisywał) Pozytywna mordka z poczuciem humoru Nie zastanawiać się, tylko od razu akceptować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Powiem szczerze ciężka sprawa z Tobą. Aktywny jesteś, wymagania spełniasz ale brakuje Ci kultury co bardzo często można zauważyć na serwerze. Ponadto wiele razy dostawałeś szansę i to zmarnowałeś ( wiesz o co mi chodzi. ). Tak więc pomimo tego, że masz duże poparcie ze strony graczy i adminów jestem zmuszona odrzucić podanie. Jak się postarasz i udowodnisz, że kolejny raz nie zmarnujesz szansy, to zapraszam za 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 26 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi