Januszek313 Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Witam wszystkich Mam do zaoferowania kilka kluczy do gier: - Counter Strike 1.6 -Ilość kluczy: 7 -Cena:20zł -Counter Strike Global Offensive -Ilość kluczy:10 -Cena:25/30zł (jeśli Ci bardzo zależy to się dogadamy) -Left4Dead -Ilość kluczy: 3 -Cena:20zł Ponadto mam do zaoferowania jedno konto z grą CS Global offensive: Informacje o koncie: -Posiada range DMG (szeryf) -wygrane ok 200 meczy turniejowych -przegrane około 520 godzin -odblokowany rynek steam -włączony steam guard -konto niebanowane -dostępny overwatch Konto te posiada jeszcze takie gry jak Counter Strike: Source, DayZ, GTA IV, L4D Screen: http://www.tinypic.pl/no7gpdtu1o2lScreen może nie być aktualny bo był robiony jakiś czas temu Cena: 50zł Płatność jaka mnie interesuje to jedynie Paysafecard, ponieważ za sprzedane klucze chciałbym sobie kupić inną grę Emotikon smile Kluczę oraz konto pochodzą z legalnego źródła. Kilka wygrałem, kilka dostałem w prezencie i tak się uzbierało. Sprzedaje je ponieważ każdą z tych gier już posiadam i nie są mi potrzebne. Jeśli jesteś zainteresowany, oto kontakt do mnie: GG:54888224 email:[email protected] Jestem uczciwym sprzedawcą, ale jeśli nie jesteś pewny to nie kupuj. Ja nikogo do kupna nie zmuszam. Mogę jedynie zagwarantować że jestem uczciwym i godnym polecenia sprzedawcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Kontakt podany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi