Knopa Napisano 27 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Sygnatura Tematyka: Dragon Ball Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): http://i60.tinypic.com/16h3qc2.png Kolorystyka: Hmm Wedle uznania grafika zeby było ładnie Rozmiar: ---- Napis: Po prawej na dole nie zbyt duże Knoppcio Inne uwagi: Chciałbym żeby w tle za Songiem, był smok z Dragon Ball'a lub coś w stylu planety Namek lub paru innych bohaterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 28 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 28 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Opcja nr.3 Ale jakby smok był bardziej w swoim naturalnym zielonym kolorze i troszke bardziej widoczny napis Knoppcio było by perfekto dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 28 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Wybacz zgałganiałem i nie zapisałem psd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Okej i tak ładnie wygląda dzięki za szybką odpowiedź i fajną prace :drinks: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 ./....// ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zlecenia" do "Zlecenia niezrealizowane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi