h0w?!!! Napisano 30 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Witam wszystkich krótki wstęp i ognień imie: Grzegorz lat : 19 niedługo 20 Skąd; Woj. Mazowieckie Steam: jest Micro: Jest Krótko o sobie: Jestem bardzo pozytywną osobą i dobrze nastawioną do życia nie przejmuję się innym martwię się tylko o siebie jestem strażakiem w swojej miejscowości. Zainteresowania jakieś mam między innymi jeżdżenie na Legie jak i prowadzenie u Siebie doping ( chuligan ! ) z zawodu jestem kucharzem ale pracuje jako kelner ( bo dobre napiwki ) Trenuję również Mma jak i na siłowni. Jestem spokojnym człekem ale gdy przychodzi mecz lub wyjazd wtedy inne nastawienie . Lubie postrzelać (w cs ) i po wygłupiać się, hmm co tu jeszcze ? Głownie będe grywał na Only DD2 #2 Fajna atmosfera mili ludzie Legia fans hooligans ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
* LwG * Damian Napisano 30 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzatanPicolo Napisano 30 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Witamy Cie na multi-head Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alexa Napisano 30 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Siemaneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi