Podziemny Ruch Oporu Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Nick:Podziemny Ruch Oporu Wiek:18lat Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem admina już na tym serverze i na innych cod modach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Po przerwie wróciłem do 1.6 i chciałbym znowu pomagać w utrzymaniu porządku na serverze. Gram dosyć często, ponieważ mam dużo czasu w wakacje. Często jestem wcześnie rano jak i późno wieczorem i zauważyłem, że wtedy jest najwięcej cheterków, a mało adminów lub wcale Myślę, że gracze mnie szanują i lubią. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-5h Kontakt: Steam ,Skype, Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Podziemny%20Ruch%20Oporu/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TPS Trawa Pali Stresy Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Jestem na TAK + Doświadczony + Steam + Wiek + Miał już tu admina Przyda się kolejna para rąk do pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papi Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Neutral. A najlepiej proszę o usunięcie tego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bez Iimienny Napisano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 -Wiek -AMXX -Staż w cs -Doświadczenie Jak najbardziej nadasz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaziziomeK <33 Napisano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Na tak + często na serwerze + kulturę posiada + pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Sierpnia 2015 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Na tak +ogarniety +czesto na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi