TPS Trawa Pali Stresy Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Nick: [TPS] Trawa Pali Stresy Wiek: 18lat Doświadczenie (w byciu adminem): Raczej duże Byłem już adminem na tym serverze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 7 Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Są teraz wakacje i postanowiłem znowu wrócić do 1.6 teraz na dłużej Grałem na tym serverze prawie od powstania z małymi przerwami i chyba większość ludzi mnie zna, lubi i szanuje. Najczęściej gram w porach przedpołudniowych i późno wieczornych i zdarza się, że nie ma w ogóle admina lub jest jeden, który może po prostu nie ogarnąć. Chciałbym pomóc utrzymać porządek bo wiadomo cziterki nie śpią Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5h Kontakt: FB, Steam, TS3 Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/%5BTPS%5D%20Trawa%20Pali%20Stresy/80.72.40.110:27008/ ___________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podziemny Ruch Oporu Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Na Tak * wiek * steam * był adminem juz na tym servie przyda sie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Był i się sprawdzał, ale odszedł na rzecz CS: Go. W skrócie: zdrajca Ale na TAK, ma doświadczenie, zna się na rzeczy, kulturalny i ogarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 na tak! -doswiadczony -czezto na serwie - na cod 200 nie ma za duzo adminów (grajacych) wiec zawsze sie jakis ogarnięty przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Godzinki masz przegrane, na serwerze widuje Cie lecz twoje GT z tygodnia jest mierne. Jestem na Nie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bez Iimienny Napisano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Na tak -Wiek -Kontakt -doświadczenie przyda się na serwerze tylko dobij Godziny w GT I spoko Będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaziziomeK <33 Napisano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Na tak + na serwerze jest często + miły + pomocny + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Sierpnia 2015 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Na tak + ogarniety + czesto wchodzi na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi