wika728181818 Napisano 12 Grudnia Udostępnij Napisano 12 Grudnia Nick: WIKA SteamID / ValveID: Nie wiem Data i godzina bana: 22.:00 8 grudzień 2025 rok Serwer: 145.239.19.217:27015 Nick admina: Nie wiem Powód bana: Cheaty Opis sytuacji: Zostałam zbanowana niesłusznie. Podczas gry nie używałam żadnych wspomagaczy ani skryptów. Grałam normalnie i ban pojawił się nagle, bez wcześniejszego ostrzeżenia. Proszę o ponowne sprawdzenie bana i weryfikację decyzji, ponieważ jestem przekonana, że nastąpiła pomyłka. Prośba: Proszę o zdjęcie bana lub dokładne wyjaśnienie, za co został nadany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 12 Grudnia Udostępnij Napisano 12 Grudnia Jeden temat już rozpoczęłaś, tak jak napisałem tam wstaw demka o nazwach MultiHeadDemo_1, 2, 3 Są one potrzebne do sprawdzenia twojej gry bez nich nie dostaniesz ub ILoveYouMarryJane dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi