wika728181818 Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia (edytowane) Nick: Wika SteamID / ValveID: STEAM_1:0:2052471185 Data i godzina bana: 22.:00 8 grudzień 2025 rok Serwer: 145.239.19.217:27015 Nick admina: Anty cheat Powód bana: Cheaty Opis sytuacji: Zostałam zbanowana niesłusznie. Podczas gry nie używałam żadnych wspomagaczy ani skryptów. Grałam normalnie i ban pojawił się nagle, bez wcześniejszego ostrzeżenia. Proszę o ponowne sprawdzenie bana i weryfikację decyzji, ponieważ jestem przekonana, że nastąpiła pomyłka. Prośba: Proszę o zdjęcie bana lub dokładne wyjaśnienie, za co został nadany. Edytowane 10 Grudnia przez Piesy Dodałem Sid aby było łatwiej bana szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia (edytowane) Wstaw proszę demka o nazwie MultiHeadDemo_1.dem, MultiHeadDemo_2.dem, MultiHeadDemo_3dem, Te demka znajdują się w folderze csstrike . Folder główny gry > csstrike po ich wstawieniu będziemy mogli rozpatrzeć odwołanie ponieważ ban został nadany przez anty cheata i potrzebujemy ich do zweryfikowania czystej gry Edytowane 10 Grudnia przez Piesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 12 Grudnia Udostępnij Napisano 12 Grudnia Rozpoczęto nowy temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 12 Grudnia Udostępnij Napisano 12 Grudnia Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi