ILoveYouMarryJane Napisano 7 Grudnia Udostępnij Napisano 7 Grudnia Siema wszystkim ! Żeby rozbujać bardziej forum, proponuje obstawianie meczy pilki noznej, wiec jest to skierowane dla fanów pilki noznej, ale nie tylko dla nich! Chciałbym zrobić, a za razem prowadzić dział zwany typerem Codziennie, bądz po ustaleniach z włascicielami, na weekend wybiore same smakołyki meczowe, a wy bedziecie mogli obstawiac mecze. Jak ktos trafi dokladny wynik=5 punkty Jak ktos trafi zwyciezce meczu =3 punkty jak ktos trafi remis=2 pkt A na koniec miesiaca beda podliczenia i mozna cos pomyslec o nagrodach wszystko dogadam z włascicielami tylko pytanie czy będą chetni do typerki, aby typowac i ewentualnie jedna osoba, do pomocy Smokuuu i mar_cin dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 7 Grudnia Udostępnij Napisano 7 Grudnia Ja tam jestem za zawsze to coś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano 14 Grudnia Udostępnij Napisano 14 Grudnia Fajny pomysł, zawsze coś nowego. Dodatkowo z tego co się orientuję jest nawet taki dział na forum https://multi-head.pl/forum/84-multi-headowy-typer/ można by go odkopać oczyścić lekko i fajnie przypiąć cały dział typera na głównej forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 14 Grudnia Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 14 Grudnia Cześć, jak widać umknął trochę ten temat. Jeżeli chcesz takie coś prowadzić to bardzo proszę. Brak przeciwwskazań. Tylko moje ale jest takie (czy może też kogoś z administracji), żebyś się zaraz nie rozmyślił odnośnie tej propozycji. Odezwij się do mnie na pw czy do kogoś z Administracji to załatwimy uprawnienia do działu i dogadamy szczegóły. Możesz pokazać też jakby wyglądał Twój przykładowy post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 14 Grudnia Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 14 Grudnia Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi