Nick taki sobie Napisano 1 Grudnia Udostępnij Napisano 1 Grudnia Nick: nick taki sobie Wiek: 33 Doświadczenie (w byciu adminem): 6 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 15 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: A czemu nie Gram od 15 lat w te karabiny . Na tym serwie jestem aktywnym graczem Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-6 H Kontakt: Społeczność Steam :: lerox1992 Link do GameTracker'a: Ta strona nie działa mi nie wiem co jest z nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 1 Grudnia Udostępnij Napisano 1 Grudnia (edytowane) Steam, raczej nie posiadasz, a przynajmniej na nim nie grasz doświadczenie to mógł byś się bardziej rozpisać a nie tylko 6 GT to kij wie, nie działa od dłuższego czasu @ aquax naprawił byś ostatnio moja aktywność na cod 200 się troszkę poprawiła ale nie zauważyłem nikogo z takim nickiem jeżeli gt rzeczywiście działa i uda się odczytać z niego dane i jest git to jestem obojętny dużo na + i dużo na - GT zaczęło działać, https://www.gametracker.com/player/nick taki sobie/51.77.57.46:27024/ @ Nick taki sobie nie posiadasz csa na steam = nie masz steam, A w doświadczeniu chodzi mi o rozpisanie ile byłeś kiedyś adminem czy jakie stanowisko tego typu obejmowałeś Edytowane 4 Grudnia przez Piesy aquax, 1 Grudnia GT nie działa na całym świecie więc musiał bym być właścicielem Gametrackera zeby naprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nick taki sobie Napisano 3 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia (edytowane) Steam Posiadam ale nie mam kupionego cs Doświadczenie jako admin tak średnio dlatego dałem 6 . Ciekawe czy wy jak dostawaliście admina to odrazu wszystko wiedzieliście. Edytowane 3 Grudnia przez Nick taki sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nick taki sobie Napisano 4 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia Dobra pierdole to same eksperci z podstawówki .... Bewi, 4 Grudnia Spokojniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nick taki sobie Napisano 5 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia Ja jestem spokojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nick taki sobie Napisano 11 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia Na czym wy sie tak długo zastanawiacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 12 Grudnia Udostępnij Napisano 12 Grudnia W dniu 4.12.2025 o 09:52, Nick taki sobie napisał: Dobra pierdole to same eksperci z podstawówki .... Na zachowujesz sie na swoj wiek Nie zapoznales sie z regulaminem forum. Na ten moment nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 12 Grudnia Udostępnij Napisano 12 Grudnia Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi