ReiZeR Napisano 1 Grudnia Udostępnij Napisano 1 Grudnia Nie mogę wejść na serwer 45k nie chce mi się załadować a wszedłem od was na 500k to mi się normalnie załadowało patrzyłem na forum czy dostałem bana nie mogłem się wyszukać i ziomek wpisał mój nick i normalnie wszedł na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 1 Grudnia Administrator Udostępnij Napisano 1 Grudnia Zobacz czy na innym nicku bedziesz mogl wejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReiZeR Napisano 1 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia Też wogule nie chce się ładować serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 1 Grudnia Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2 godziny temu, ReiZeR napisał: Też wogule nie chce się ładować serwer Wchodzisz na te ip? 51.77.57.46:27026 Oraz zresetuj router i wtedy zobacz czy będziesz mógł wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReiZeR Napisano 1 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia Tak wchodzę na te IP Łączyłem się też z internetem z telefonu też nie działa włączyłem i wyłączyłem laptopa też nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 1 Grudnia Udostępnij Napisano 1 Grudnia Godzinę temu, ReiZeR napisał: Tak wchodzę na te IP Łączyłem się też z internetem z telefonu też nie działa włączyłem i wyłączyłem laptopa też nie działa Coś u ciebie ewidentnie i musisz coś popróbować/ reinstall cs czy coś bo gdybyś był zbanowany to nie mógłbyś też na inne serwery z sieci wbić a serwer całkowicie ci się nie ładuje No chyba że coś ci w console pisze jak wchodzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReiZeR Napisano 1 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia Odinstalowałem i zainstalowałem i też nie mogę w conosli nic nie ma że mam bana albo coś właśnie a nie mogę wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Grudnia Administrator Udostępnij Napisano 2 Grudnia Zresetowałem serwer. Zobacz teraz może pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReiZeR Napisano 2 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia Dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReiZeR Napisano 3 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia Dalej nie działa nie chce mi się załadować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 3 Grudnia Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2 godziny temu, ReiZeR napisał: Dalej nie działa nie chce mi się załadować Niestety nie mamy jak już pomóc Jeżeli byłoby tak że nikt nie może wejść to byłby problem serwera a tak to tylko ty tak masz i wszystkie sposoby które działają u innych u ciebie nie działają więc nie ma już porad jak to ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 17 Grudnia Udostępnij Napisano 17 Grudnia Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi