Mikus Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Twój nick podczas gry: LudzieCygana Godzina, data zdarzenia:23.03.2016 godzina 21:03 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0 : 1 : 49659986 Uzasadnienie: Otrzymałem niesłusznego bana. Administrator powinien zrobić mi demko czy mam Aima czy nie? Prawda?? Przez szanownego Administratora serwera straciłem chęć do gry na tym serwerze. Proszę o rozpatrzenie odwołania oraz o ukaranie Administratora. Dziękuje i Pozdrawiam LudzieCygana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Zapraszam admina @@Caspi do wyjaśnienia sytuacji oraz przedstawienia dowodów. Admina ma na to 24H. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Wystarczyło napisać do Caspiego albo do mnie. W bansie jest pokazane że zbanował Ciebie a następnie inną osobę z tym samym powodem. Odczytałem jego wiadomość wraz z wiadomością Tushirka, po prostu się pomylił i nie wiedział czy może dać ub bez pytania. Jak dla mnie można zamknąć, a jak nie to proszę o wypowiedz kogoś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Sprawa wyjaśniona. //Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 23 Marca 2016 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi