ThAn0o Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Boże nie mam już sił na tego człowieka tak jak i polowa serwera JB. Błagam was H@ zróbcie coś z adminem nick "Droisters" ten człowiek jest afk po 2 godz (NIE CZYTA U@) i ma na wszystko zlewke pyta się ludzi o wszystko a sam powinien to wiedzieć lecz niestety on nie wie nic tak samo jak i nieogarnia regulaminu i prowadzi raz na półroku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Posiadasz jakieś dowody na to - demka, ss'y? Przydałyby się w celu potwierdzenia Twoich słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Skargi i problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Teraz prosiłbym od dostosowanie się do wzoru, do tego poproszę godziny kiedy admin był afk na spect czy w inny sposób, sam popatrzę na hltv jeżeli takowe się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThAn0o Napisano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Evo powiedz mi jak się robi ss'y w cs to wrzyce ich pełno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThAn0o Napisano 10 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Proszę o zamknięcie tamatu gdyż nie mam wystarczających dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venividiwandi Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi