Old GaMer Napisano 23 Października Udostępnij Napisano 23 Października (edytowane) Nick: `N0RB3R7_SKI Wiek: 34 Doświadczenie (w byciu adminem): Bylem tu adminem jak stawiał serwer pierwsze kroki . Stara gwardia mnie zna Znajomość AMXX (W skali 1-10): z 5 ? przypomne co i jak Staż w CS-sie: Troche tego czasu bedzie Steam / NonSteam: Steam (STEAM_0:1:17713716) Dlaczego Ty: Ponieważ , jestem dość często dostępny , Ludzie mnie znają . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2 godzinki jestem dostępny Kontakt: Steam / Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/`N0RB3R7_SKI/145.239.19.217:27015/ Edytowane 23 Października przez Old GaMer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 23 Października Udostępnij Napisano 23 Października Jestem na tak + staż +gra regularnie +steam Old GaMer i mar_cin dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 23 Października Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 23 Października Zastanawiam się poważnie, czy wszystko jest z Tobą w porządku. Zachowujesz się karygodnie i zaczepiasz ludzi wokół. Jeśli chodzi o mnie, odrzucam to z miejsca. Nie wiem, czy jesteś w ogóle świadomy tego, że składasz podanie, czy robisz to dla żartu. Sytuacja związana z Twoją osobą ciągnie się już zbyt długo, a nic nie uległo poprawie. Proponuję zacząć od siebie i przede wszystkim się uspokoić. Znajdź trochę więcej dystansu do gry i do innych graczy, szczególnie jeśli ktoś okazuje się lepszy. Jeśli duma Ci na to pozwoli, powinieneś przeprosić – czy to Czarną, czy nawet mnie. Pisanie na serwerze o rzekomym kolesiostwie, a następnie ponowne składanie podania, nie przystoi osobie ubiegającej się o funkcję admina. Nie wspominając już o schodzeniu na specta i komentowaniu rozgrywki innych graczy. Old GaMer, mar_cin, FPS_761 i 2 innych dodali reakcje 1 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 23 Października Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 23 Października Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi