Upiorna laleczka anabel Napisano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Nick: potworna laleczka Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadałem admina na wielu serwerowniach(Na Multihead włącznie) także nie ma żadnych kłopotów. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8 Staż w CS-sie: Około 8 lat Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Hmm. generalnie chce pomóc w trzymaniu porządku na serwerze. Ostatnio bardzo często widzę jak gracze nagminnie łamią regulamin i literalnie mam tego dosyć i zamierzam ukrócić to bezprawie )) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od 2 do 3h Kontakt: http://www.gametracker.com/player/potworna%20laleczka/91.185.185.20:28075/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koTiONe Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 score/min 2,58? Ładnie pupil, ładnie. Ogarnięty i notorycznie gnieździ się w czołówce podczas meczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legrezz Napisano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 Jestem na tak,ogarnięty aktywność,wiek + ++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cl0udy Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Często widoczny na serwerze. Kultura jest. Jestem na TAK #EDIT: Lecz ostatnie 3 dni nie widać cię na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Detroit Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Wszystko raczej na plus. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi