Franklin Napisano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Wzór skargi (data i godzina):13-07-2015r (czwartek) godzina 20:38-20:44; Na serwerze byłem nie lubiany przez to, że wyrażam swoje zdanie często w negatywnym przekazie. Tego dnia wszedłem na serwer napisałem co w stylu: "siema" i napisałem na u@: "jest jakiś admin?", ponieważ chciałem się dowiedzieć czy jest i w razie czego mogę poprosić go o pomoc. Po chwili uzyskałem odpowiedź od admina coś w stylu "nie ma wypierdalaj", raczej to nie było to ale o podobnym znaczeniu i równym stopniu obrażenia drugiego człowieka, napisałem oczywiście dlaczego się spina, to że jest adminem powinien nam pomagać a nie stosować takie odzywki to para adminów nie wiem może jeden pisał z funkcji admina obraźliwe teksty ja jak to Ja się broniłem i odpowiadałem na prowokację lecz specjalnie nie używałem aby prawda była po mojej stronie, dostałem masę kickedów oczywiście bezpodstawnych typu "ping", "AFK", a także "spier*alaj tak jak masz w nicku", w między czasie do głosu doszli inni gracze którzy w większości byli przeciwko mnie tak jak to zwykle w życiu bywa, ten kto mówi bolesną prawdę ma mniej zwolenników niż ten co mówi to co chcemy usłyszeć. I tak oni do mnie coś mówili ja odpowiadałem i nagle jak Obraziła mnie pewna dziewczyna się zdenerwowałem i odpowiedziałem jej równie wulgarnie, i oczywiście ja zostałem jedynym oskarżonym dostałem bana na 3 godziny z dopiskiem "ochłoń". Wszystko było mniej więcej tak jak opisałem jednak mogę się mylić czy już wtedy dostawałem kickedy czy ta sprawa z "kickami" odegrała się tylko dziś (14-07-2015r)dostałem masę kickedów co wszytko nagrałem proszę o kontakt tel mój nr 883209267 i jakos wysle te materiały dowodowe. I te wydarzenia z obrażaniem mnie przez adminów miało właśnie miejscie 13.07 o 20:38-20:44 i znacznie drastyczniej o godz. 23.00-23.20 to właśnie wtedy dostawałem obraze i bana na 3 godz i w tej sytuacji to był na 75% krec1k Nick admina/gracza, który zawinił:Prawdopodobnie któryś z pary adminów: Jestem Bobem, ILUZJONISTA, kickedy były oczywiście anonimowe ;>, w drugiej sytuacji był Krec1k<23-23:20> Dowody:HLTV, wydruk z consoli, poręczenie słowne Świadkowie:Server był pełny, więc dużo osób to widziało obecnie próbuję wejść i przypomnieć kogoś, lecz po 5 sekundach dostaję kickeda od ILUZJONISTY, napewno był "ezils" Uzasadnienie:Także wylałem wody dużo może nie starannie wytłumaczyłem wszystkie fakty, ponieważ było ich dużo i mam słabą pamięć słyszałem, że macie coś takiego jak HLTV i możecie sprawdzić co się działo w tych godzinach które podałem, proszę wysłać smsa na nr 882309267 z nazwą komunikatora na który mogę wysłać nagrania z otrzymanych bezpodstawnie bezsensownych banów i całych tych zajść jak do tego doszło, a tak naprawę nie miało do czego dochodzić. Naprawdę lubiłem grac na waszych serwerach, gdy odpalam Counter Strike' a 1.6 w pierwszej kolejności wyświetlają mi się serwery Multi Head a kolejny raz spotykam się z chamstwem ze strony adminów, którzy nie potrafią się pogodzić z tym, że ktoś ma inne podejście do sytuacji i postrzega świat w innym świetle; Jeśli sytuacja się nie zmieni a koledzy po fachu nie odczują skutków zaczepiania innych graczy będę miał was za "chamówę", a chcę żebyście ogarnęli całą społeczność Multi Head zaczynając od ILUZJONISTY... Jestem Bobem... krec1k... i możliwe, że był też Gremiln, on napewno był świadkiem a czy adminem nie wiem ale możliwe. Jeśli się to nie zmieni podziękuję za 2,5 roku grania na waszych serwerach wraz ze znajomymi i przeniesiemy na inne platformy... jeśli podoba się wam to o czym piszę może nawet będziecie chcieć mnie w śród waszych "adminów" by to wszystko ogarnąć. Pozdrawiam ~Franklin spier*ala z Polski ;6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franklin Napisano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Mam pytanię. Czy głowny admin to zobaczy czy ten sam tekst muszę wysłać gdzieś indziej piszę swoją pierwszą skargę i jeszcze się na tym nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JesteM BobeM Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 HAHAHAHAHA ja jestem adminem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JesteM BobeM Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 kolego przeczytaj najpierw spis adminow potem pisz bzdury a kolego przestan koloryzowac wszystko bo dostales bana i kicka z wlasnej winny bo naprawde byles meczocy , po za ty nie gadaj ze tak dlugo grales na tym serwerze bo na ffa widzialem cie pierwszy raz tego dnia co dostales bana badz kicka i sam jeszcze prowokowales admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Hmm brak dowodu - i już ich nie przedstawi (ban). Nie ma co tego ciągnąć. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi