VenusDubleCup Napisano 31 Sierpnia 2025 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2025 Nick: VenusDubleCup Wiek: 23 Doświadczenie (w byciu adminem): posiedałem admina na paru innych serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: łacznie 8 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: poniewaz znam sie na temacie, posiadałem już administratora na innych serwerach na ktorych sie dobrze sprawdzałem jako opiekun Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 h zalezy od dnia Kontakt: [email protected] Link do GameTracker'a: mar_cin dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi_wola Napisano 31 Sierpnia 2025 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2025 (edytowane) Na nie Gt - https://www.gametracker.com/player/VenusDubleCup/145.239.19.217:27015/ I dopiero rejestracja na forum. Edytowane 31 Sierpnia 2025 przez Rafi_wola ~Czarna~ i mar_cin dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 31 Sierpnia 2025 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2025 (edytowane) 1.na nie jak wyżej gt 2.widziałem cię może raz 3.NIE 4. forum 5.znajomość amx 9 ciekawe to chyba swoja sieć musiałeś mieć bo nawet ja tak nie znam Edytowane 1 Września 2025 przez Smokuuu mar_cin i ~Czarna~ dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wierzba1995 Napisano 1 Września 2025 Udostępnij Napisano 1 Września 2025 Również na ten moment na nie -gt słabiutkie -konto na forum zalożone tylko po to żeby chwile pozniej napisac podanie -Napisales, ze masz steam a grasz jako Ns ~Czarna~ i mar_cin dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 3 Września 2025 Udostępnij Napisano 3 Września 2025 Konto na forum ma najmniejsze znaczenie akurat... ale ktoś z taką znajomością amx i takim doświadczeniem nie potrafi odszukać swojego GT? Godziny niby by się zgadzały ale ogólnie GT "w kratkę" i to taką słabą... Przykro mi ale nie mar_cin i Rafi_wola dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 3 Września 2025 Udostępnij Napisano 3 Września 2025 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl mar_cin dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi