TIKI.PL Napisano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Twój nick podczas gry:Tiki Godzina, data zdarzenia:16.08.2015 5.00-7.00 Mapa:- STEAM_ID / IP:76561198244994404 Uzasadnienie:Mnie nie było wtedy w domu i nie grałem w cs'a . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Proszę o wklejenie wycinku z konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIKI.PL Napisano 16 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : trolololo [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 184469765 ' [AMXBans] Your IP : ' 37.152.19.182 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIKI.PL Napisano 16 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Proszę o wklejenie wycinku z konsoli. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : trolololo [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 184469765 ' [AMXBans] Your IP : ' 37.152.19.182 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=4188 Zbanowany zostałeś przez August'a Czekamy na przedstawienie dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Niepotrzebna jest wypowiedź admina. Wszystko wyjaśnione jest tutaj http://multi-head.pl/index.php?/topic/69127-czemu-ja-mam-bana-jak-to-nie-ja/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Archiwum" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi