Burrows Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia (edytowane) Siema wszystkim! 👋 Po dłuższej, bo aż około 5-letniej przerwie wracam do CS-a i mam nadzieję znowu wkręcić się w klimat. Kiedyś mocno siedziałem w temacie – prowadziłem swoją sieć serwerów, a jednym z moich większych projektów był serwer paintball GanjaSkill, który swego czasu należał do topowych w Polsce. 🚀 Teraz zaczynam od nowa i chętnie poznam ludzi, którzy dalej cisną w CS-a. Może znajdą się tu starzy wyjadacze, którzy jeszcze pamiętają tamte czasy? 😎 Do zobaczenia na serwerach, w szczególności na PB! P.S. Mam nadzieję że z Frekwencją u was będzie dobrze 😜 Edytowane 25 Sierpnia przez Burrows old i Patusiara 128 dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 25 Sierpnia Administrator Udostępnij Napisano 25 Sierpnia Witamy Burrows dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia Siems Burrows dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patusiara 128 Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia Hejo, zapraszamy na PB Burrows dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuMiS_^^ Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia Elo Burrows dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old Napisano 26 Sierpnia Udostępnij Napisano 26 Sierpnia Serwus! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 26 Sierpnia Udostępnij Napisano 26 Sierpnia hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 26 Sierpnia Udostępnij Napisano 26 Sierpnia Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi