Bewi Napisano 10 Sierpnia Udostępnij Napisano 10 Sierpnia co twoim zdaniem jest lepsze laptop czy komputer stacjonarny? Chciałbyś, by twoje pytanie pojawiło się w sekcji pytań dnia? Napisz to pytanie prosto do mnie, a pojawi się w najbliższym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano 10 Sierpnia Udostępnij Napisano 10 Sierpnia kiedyś stacjonarny ale aktualnie patrząc na mój tryb życia to laptop lepszy jak dla mnie Bewi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby JorgE! Napisano 10 Sierpnia Udostępnij Napisano 10 Sierpnia Mój pełnoletni już stacjonarny Bewi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuMiS_^^ Napisano 10 Sierpnia Udostępnij Napisano 10 Sierpnia Komputer stacjonarny Bewi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narotir Napisano 10 Sierpnia Udostępnij Napisano 10 Sierpnia Laptop, bo dużo podróżuje Bewi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi