Szprej Napisano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Nick: szpreJ.! Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): kilku letnie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/8 jak wroce do pluginow to przypomne sobie jak sie pisalo hehe Staż w CS-sie: we wrześniu 9 latek Steam / NonSteam: STEAM_0:1:1886931 Dlaczego Ty: często pisze na steam do adminów bądź Danke o odpałach na serwie, bo wiadome nie zawsze jest admin, a pomoc może by się przydała Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-6 h Kontakt: Steam: SZPREJ Fb: Dominik SZPREJ Kobojek Gg: 44319546 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/szpreJ.%21/80.72.43.106:27020/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamiKazer Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 No to mnie zaskoczyleś... Jasne że na tak. Wiek, doświadczenie, aktywność, zgłasza na u@/steam, pomocny, przyda się kolejny admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infernus Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Zgadzam się z kamikaze. Pomocny, zna się na rzeczy. Gdy grałem nie zdarzyło mu się zgłosić mi czystej osoby. Jestem w 200% na tak!!! Przyda się kolejny admin, bo luki nadal się zdarzają, niestety nie możemy siedzieć 24/7 i liczę, że dasz radę uzupełnić ten czas. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I Am LEGEND Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Jestem na tak zgłaszał na u@ jak i na steam nie mam zastrzeżeń Każda para dłoń się przyda do pomocy Pozdrawiam i życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Adminów mało, wymagania spełniasz, ostatnio jak wchodziłem na serwer widziałem Cię (pisałeś nawet na u@), ale jednak ten czas taki w kratkę. Ważnym + jest przychylność administratorów serwera, w takim razie Twoje podanie zostanie przyjęte, jednak na okres próbny 2-ch tygodni, tak aby sprawdzić na jakim poziomie będzie Twoja aktywność. Zgłoś się do mnie po uprawnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina DM [TOP MAPS]" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi