Szef wszystkich szefow Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Nick: Szef wszystkich szefow Wiek: 17 i pól Doświadczenie (w byciu adminem): opiekun, admin ogolnie duze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: chce pomoc ogarniac serwer czesto wolam adminow na steam zeby wbili i zbanowali cziterow a teraz chce sam ich likwidowac. Ma byc porzadek Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-6h Kontakt: steam pw Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Szef%20wszystkich%20szefow/80.72.43.106:27032/ ps. wiem ze nie mam tych 30 h ale mam konto premium wiec mam -10 godzin. ale te 5 nabije w moment ___________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 No jasne, że tak + nikt tak jak On nie obraża +zero kultury +banował zawsze za nic aby jemu było wygodnie a tak serio to NIEEEEEEEE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Dam ci tak bo widoczny jesteś na serwerze, kulture i czity zgłaszasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Ja jestem neutral. Widuje, ale jeszcze nie poznałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Jestem neutralny, grałem parę razy z Tobą, ale według mnie za krótko grasz na DD2#2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Neutral. Niby aktywność masz bardzo dobrą ,ale ogólnie cię z serwera nie kojarzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2#2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi