kox kox kox Napisano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Witam Wolę być upewniony co do mojej sprawy wczoraj dostalem 3 razy ssy pod rzad za 3 razem mowili ze mam bana za demko jednak podeslalem linka do odwolania od bana za demko i administraetor mnie pszeprosil i powiedzial ze wszystki posty zostaną poprawione a z tego co ja widzę to nie bo karzdy gracz płacze ze amm wh albo cos w tym stylu ze w nocy sobie nabijam ks a to nie prawda dzisiaj miałem sytuację ze gracz h2ooo nabijał własnie ks i gdy weszlem i zobaczył ze na spect siedzę to stanol w bezruchu.Po czym wyszedł z serwera ja nie mam wh tylko info z ts dostaje np jest w piaskach za skrzynka po lewej. Albo proste wytumaczenie mam wbindowane /ks pod z i włanczam sobie uav widzisz przeciwinikow na radarze P O Z D R A W I A K O X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Takie sprawy załatwiaj sobie na Pw lub na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi