ZaCh Napisano 26 Maja Udostępnij Napisano 26 Maja Nick:Za-Chon Wiek:22 Doświadczenie (w byciu adminem):6 lat Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 12-13 lat Steam / NonSteam: Non Dlaczego Ty: ponieważ ogarniam te role, myślę że przyda się ktoś w ekipie, admina też jakoś często nie ma to na pewno się nadam, często siedzę na serwerze i jestem aktywny Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: pare godzin na spokojnie, zależy od dnia Kontakt: Forum,Discord,Steam Link do GameTracker'a: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToBi Napisano 26 Maja Udostępnij Napisano 26 Maja + WIek + AMX + Staż -NS ( taki staż w cs i dalej latać na NS?) - Godziny przegrane na serwerze ( niecałe 10h) - brak linku do GT ( i niech komentujący szukają sami) na chwilę obecną jestem na nie, pograj jeszcze jakiś czas i daj się poznać bardziej ZaCh dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 30 Lipca Udostępnij Napisano 30 Lipca Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Bewi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi