Janek223 Napisano 23 Maja Udostępnij Napisano 23 Maja Cześć z tej strony Paweł. Pochodze z województwa Świętokrzyskiego oraz mam 19 lat. Uwielbiam słuchać muzyki takie jak hip-hopu i rap , dlatego często Mam odpalone rzeczy muzyczne :D. Komputer to dla mnie okno na świat. Bardzo lubię rozmawiać na czacie i poznawać różnych ludzi. Często spotykam tam osoby, od których dowiaduję się różnych ciekawych rzeczy, jednym słowem łączę przyjemne z pożytecznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 23 Maja Udostępnij Napisano 23 Maja Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hajT Napisano 23 Maja Udostępnij Napisano 23 Maja Siemaneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 24 Maja Udostępnij Napisano 24 Maja Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 24 Maja Administrator Udostępnij Napisano 24 Maja hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 24 Maja Udostępnij Napisano 24 Maja Haj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 24 Maja Udostępnij Napisano 24 Maja SIems hajT dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patusiara 128 Napisano 27 Maja Udostępnij Napisano 27 Maja Hejo hajT dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuMiS_^^ Napisano 2 Czerwca Udostępnij Napisano 2 Czerwca Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi