Skocz do zawartości
Multi-Head.pl - Forum tematyczne z serwerami Counter-Strike 1.6 oraz CS2.

Propozycja wymiany klasy i Naprawienie TOPKI

Isiu68

Rekomendowane odpowiedzi

Piszee w sprawie zaoferowania wymiany klasy wyrzutek na jakąś inną ponieważ wyrzutek psuje grę pisałem parę dni wcześniej to miała zostać zneeerfiona .

Druga sprawa naprawienie tabeli . 

Edytowane przez Isiu68

21 godzin temu, Isiu68 napisał:

Piszee w sprawie zaoferowania wymiany klasy wyrzutek na jakąś inną ponieważ wyrzutek psuje grę pisałem parę dni wcześniej to miała zostać zneeerfiona .

Druga sprawa naprawienie tabeli . 

Wtedy było pisane że boty dostaną nerfa a nie klasa Wyrzutek. Możliwe że 1/6 to jednak zbyt duża szansa jak na to że masz tutaj dużo hp zwiększymy do 8 i może będzie okej bo sam zamysł klasy jest dobry.

I wytłumacz mi o co chodzi z "naprawieniem tabeli" bo nie do końca rozumiem

Naprawienie tabeli dokładnie o to że wydaje mi się zee coś jest nie tak i nie tylko mi ponieważ robiłem po 60 killi na meecz i miałem 20 dedow maks to popzycja stała w miejscu a jak zostałem zabity 3 x z rzędu to pozycja spadała o 20 i dzięki teemu z 33 mam teraz 270+ 

Tabela działa prawidłowo a spadasz bo dobijasz prawie tyle samo śmierci co killi masz 2900 zabójstw i 2800 śmierci więc prawie jesteś na minus dlatego lecisz do tyłu

Co do klasy pisałem wyżej.

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...