Lukaszxd Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Nick:Lukasz Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):niebyłem. Znajomość AMXX (W skali 1-10):5:) Staż w CS-sie:3 lata Steam / NonSteam:nonsteam Dlaczego Ty:NIecierpie cheterów a jest ich bardzo dużo jestem często onile wiem ze gram bardzo krótko ale server już się mi spodobał. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5h Kontakt:55319026 Link do GameTracker'a:www.gametracker.com/player/Lukasz/80.72.40.110:27027/ Też czesto gracze wchodzą na txt,daja miny np ns bs,nierobią celi a admina wtedy niema a ja jestem często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 12 min na serwerze. Chyba sobie żartujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi