hajT Napisano 3 Maja Udostępnij Napisano 3 Maja Siemaneczko! Nazywam sie Bartosz, choc wole Bartek. we wrzesniu koncze 27lat, pochodze z malej miejscowosci Jutrzenka- przelotowka z fotoradarem obecnie mieszkam w miescie oddalonym o 50km jakim jest Slupsk. Pracuje jako kurier dpd z oddzialem w Plaszewku (mozna rzec Slupsk), a paczkami rzucam akurat w Leborku (+50km) Zainteresowania; sport, pilka przez ktora zostaje juz mi tylko kibicowanie po 2 operacjach :< motoryzacja, komputery i ten niesmiertelny cs (w ktorego przegralem praktycznie cale zycie)! Mialem dluga przerwe od "komputera" bo 7 lat, az kolega z pracy namowil i tak sie stalo. Logujac sie przez maila zauwazylem, ze mialem kiedys kiedys tutaj konto. Planuje kupic premium i zmienic nick na forum. Spotkac mozna mnie najczesciej na ONLY DD2- 1.6 Pod nickiem bar7kov. POZDROWIONKA! :> :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 3 Maja Udostępnij Napisano 3 Maja Siemanko hajT dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 3 Maja Udostępnij Napisano 3 Maja Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby JorgE! Napisano 3 Maja Udostępnij Napisano 3 Maja Dobry, pochwalony Zapraszamy częściej na to DD2, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hajT Napisano 4 Maja Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2 hours ago, Gruby JorgE! said: Dobry, pochwalony Zapraszamy częściej na to DD2, pozdro Bede robil co w mojej mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patusiara 128 Napisano 5 Maja Udostępnij Napisano 5 Maja Siemaneczko , Zapraszamy na PB GuMiS_^^ dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 24 Maja Udostępnij Napisano 24 Maja Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi