masetro Napisano 27 Kwietnia Udostępnij Napisano 27 Kwietnia Jest jakiś większy rekord killi na serwerze? Niż ten Król.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 27 Kwietnia Udostępnij Napisano 27 Kwietnia Grając z botami? Owszem sama miałam kiedyś prawie 200 ale z botami to każdy mądry i siara się chwalić takimi statami. Sztuka to jest takie nabić przy full serwerze ale i w takich przypadkach kiedyś bywali lepsi Rafi_wola, Livio i masetro dodali reakcje 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi_wola Napisano 27 Kwietnia Udostępnij Napisano 27 Kwietnia No ja nabilem 296/10 🤣 masetro i ~Czarna~ dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masetro Napisano 27 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia Właśnie tylko pytam bo dosłownie nie ma sie czym chwalić pozdrowionka dla was ~Czarna~ dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masetro Napisano 27 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 5 godzin temu, Rafi_wola napisał: No ja nabilem 296/10 🤣 legancko tak trzymaj :d noobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 7 Maja Udostępnij Napisano 7 Maja Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi