Skocz do zawartości
Multi-Head.pl - Forum tematyczne z serwerami Counter-Strike 1.6 oraz CS2.

{No1 L1F3}{One Shot}{One DeaD}

Kastek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: {No1 L1F3}{One Shot}{One DeaD}

Doświadczenie (w byciu adminem): byłem adminem na wielu serverowniach w szczególności na Cod Modach. Nie pamiętam dokładnie , ale około 6-7x. Można było mnie spotkać pod nickami : Kastek, Malivo, One Shote One DeaD ...

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10

Staż w CS-sie: 4 lata

Steam / NonSteam: Steam - http://steamcommunity.com/profiles/76561198053315696/

Dlaczego Ty: Mam doświadczenie, spodobało mi się to forum (mam zamiar bardziej się zaangażować tzn. UBteam itd.) ludzie na serverze przyciągnęli mnie i postanowiłem złożyć podanie, ponieważ sam widzę po tym co się dzieje na Cod Mod 400 lvl : Mianowicie sam kręciłem 6 demek, bo nie zawsze jest online jakiś admin.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4h

Kontakt: Steam

*Mikro: Tak

Link do GameTracker'a:

https://www.gametracker.com/player/%7BNo1%20L1F3%7D%7BOne%20Shot%7D%7BOne%20DeaD%7D/80.72.43.106:27022/

Co tu dużo mówić, adminów zbyt wielu nie ma, a cziterzy nie odpuszczają. Myślę, że przyda się nowy admin, dlatego daję Ci TAK ;)

-spełnia wymagania

-często na serwerze

-lubiany

-kulturalny

Też jestem na Małe Tak ..

Bo:

+ jesteś aktywny

+ spełniasz wymagania

+ często grasz na serwerze

+ masz doświadczenie

Ale:

duży ------------ za wykłócanie się i sypanie czasami wulgaryzmami

Życzę powodzenia Zdezorientowany. :)

O ile mnie pamięć nie myli to lubisz się wymądrzać to jest twój duży -

ale dam ci TAK ze względu na to że ostatnio Skład Admów nam się rozsypał :/ 

jak reszta podawała 

+ jesteś aktywny

+ spełniasz wymagania

+ często grasz na serwerze

+ masz doświadczenie

A ja mimo wszystko muszę dać małe nie, wymaganie spełnione, coś ogarniasz na pewno i doświadczenie masz, ale tak jak myślałem wbiłeś ten czas w troszkę ponad tydzień.

Do czego zmierzam?

A więc byłem świadkiem nieraz jak nabijałeś czas afkujac na spect, dostawałeś kicka i powracałeś dalej siedząc na spect.

" "

A ja mimo wszystko muszę dać małe nie, wymaganie spełnione, coś ogarniasz na pewno i doświadczenie masz, ale tak jak myślałem wbiłeś ten czas w troszkę ponad tydzień.

Do czego zmierzam?

A więc byłem świadkiem nieraz jak nabijałeś czas afkujac na spect, dostawałeś kicka i powracałeś dalej siedząc na spect."

Fakt była taka sytuacja :) ale już pod sam koniec moich 20 h, bo miałem zamiar zakupić VIP jak też zrobiłem i złożyć podanie.

Ten czas który spędziłem na spect nie przekroczył 1,5 h z czego po 20h mam już dograne +8h :

https://www.gametracker.com/player/%7BNo1%20L1F3%7D%7BOne%20Shot%7D%7BOne%20DeaD%7D/80.72.43.106:27022/

Więc nie widzę powodu do spiny.

Pozdrawiam. I czekam na rozpatrzenie podania :)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...