Old GaMer Napisano 17 Lutego Udostępnij Napisano 17 Lutego (edytowane) Nick: `N0RB3R7_SKI Wiek: 34 Doświadczenie (w byciu adminem): Bylem tu adminem jak stawiał serwer pierwsze kroki . Stara gwardia mnie zna Znajomość AMXX (W skali 1-10): z 5 ? przypomne co i jak Staż w CS-sie: 17 lat będzie Steam / NonSteam: Dlaczego Ty: Ponieważ , jestem dość często dostępny , Ludzie mnie znają , Szefowa mnie zna Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2 godzinki jestem dostępny Kontakt: Steam / Forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/`N0RB3R7_SKI/145.239.19.217:27015/b/ Edytowane 18 Lutego przez Old GaMer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLQ-1938 Napisano 17 Lutego Udostępnij Napisano 17 Lutego +często na servie +ogarnięty +GT spoko Jestem na tak Old GaMer dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Michellese Napisano 18 Lutego Udostępnij Napisano 18 Lutego + pomocny i uprzejmy + często na serwerze + staż Jestem na tak ☺️ Old GaMer dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 18 Lutego Udostępnij Napisano 18 Lutego + aktywność +Staż +Że tak powiem nie kłopotliwy Jestem na tak Old GaMer dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Lutego Administrator Udostępnij Napisano 18 Lutego Niestety ale za rzeczy zakulisowe które wydarzyły się kiedyś lepiej będzie żeby zostało tak jak jest. Może kiedyś sytuacja nie będzie tyle napięta i dostaniesz szansę ale na tą chwilę niestety ale to nie przejdzie. Powinieneś wiedzieć o co i o kogo chodzi i zrozumieć to. Old GaMer i Livio dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Lutego Administrator Udostępnij Napisano 18 Lutego Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi