Bewi Napisano 11 Lutego 2025 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2025 Jaka jest najzabawniejsza rzecz, która Ci się przytrafiła w pracy/szkole?? Chciałbyś, by twoje pytanie pojawiło się w sekcji pytań dnia? Napisz to pytanie prosto do mnie, a pojawi się w najbliższym czasie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 11 Lutego 2025 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2025 Którego razu czekamy klasą aż przyjdzie nauczycielka (nasza ostatnia lekcja) czekamy, mija 10 min wychodzi p. Dyrektor z gabinetu i pyta się czemu czekamy, mówimy że czekamy na panią, a ona oj dzieciaczki przepraszam zapomniałam zmienić w dzienniku pani nie ma, w połowie zdania już całej klasy w budynku szkoły nie było Bewi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 11 Lutego 2025 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2025 Pojechałem do pracy przychodzi nasz przełożony i zdziwiony że przyszło 200 osób do pracy pyta co wy tutaj robicie przecież dzisiaj macie wolne odwołali wasza zmianę przez awarię a tutaj nikt nic kompletnie nie wiedział zero jakiej kolwiek informacji dla pracowników Bewi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 11 Lutego 2025 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2025 Pierwsza wyplata xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi