Bewi Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Jaki jest Twój ulubiony gatunek muzyczny i dlaczego? Chciałbyś, by twoje pytanie pojawiło się w sekcji pytań dnia? Napisz to pytanie prosto do mnie, a pojawi się w najbliższym czasie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Michellese Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Kurde, to nie takie proste, tu wszystko zależy od dnia i nastroju Bewi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia ja się podobne do odpowiedzi wyżej Bewi i _Michellese dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia praktycznie każdy Bewi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia (edytowane) Moja playlista wygląda mniej więcej tak Edytowane 28 Stycznia przez RYBSON Bewi i _Michellese dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia Dokładnie jak odpowiedzi wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi