Bewi Napisano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 Czy wolisz planować swoje życie, czy żyć spontanicznie? Dlaczego? Chciałbyś, by twoje pytanie pojawiło się w sekcji pytań dnia? Napisz to pytanie prosto do mnie, a pojawi się w najbliższym czasie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq Napisano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 życie na spontanie, ponieważ codziennie możemy doświadczyć czegoś innego czego nie przewidzimy Smokuuu, Bewi i DEADtoPan dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToBi Napisano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 planuje swoje życie, ponieważ wszystko co może się wydarzyć dokładnie analizuję czy będzie to korzystne czy nie Bewi, DEADtoPan i Smokuuu dodali reakcje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 (edytowane) Planuje swoje życie chodź jest ono takie że zawsze coś nas zaskoczy więc jest i trochę spontaniczne i szybko coś trzeba w tedy wymyśleć żeby wyszło na moje @ Bewi a ty jak ? Edytowane 25 Grudnia 2024 przez Smokuuu DEADtoPan dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaku95 Napisano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 Życie za planowane + spontanicze wypady DEADtoPan i Bewi dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narotir Napisano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 U mnie akurat 50/50, całe życie i dnie są planowane ale spontanicznie jest połowa z planowania Bewi i DEADtoPan dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEADtoPan Napisano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 Wolę na spontanie, wtedy czuję, że żyję Bewi i Narotir dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 25 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2024 5 godzin temu, Smokuuu napisał: Planuje swoje życie chodź jest ono takie że zawsze coś nas zaskoczy więc jest i trochę spontaniczne i szybko coś trzeba w tedy wymyśleć żeby wyszło na moje @ Bewi a ty jak ? Aktualnie planuje, potem zobaczymy. Smokuuu dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi