pucekmcPL Napisano 14 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2024 Wzór podania na Administratora Serwera: Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełniać następujące kryteria: - Wchodzenie raz dziennie na forum; nie zamierzam chyba ze dam komus bana - Minimum 16 lat; mam - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; jest - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; jest - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; nhmm i tu mamy problem bo grzcze mnie nie lubia bo jestem za dobry - Minimum 30h przegrane na serwerze; jest - Obowiązkowo aktywne konto steam; jest - Posiadanie mikrofonu; posiadam nie uzywam Wzór podania: Nick: PL: [PL]-P? wiek: 43 Doświadczenie (w byciu adminem): kilka razy Znajomość AMXX (W skali 1-10): 2 Staż w CS-sie: 25lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: bo mam duże doświadczenie, jeszcze nigdy nie miałem pomyłek odnośnie banów skuteczność 100% Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: nie ma reguły czesto gram chwile pomiedzy praca dla odstresowania sie Kontakt: [email protected] Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/[pl]-p%3F/ Moge wam pomóc w prowadzeniu serwera tyle ode mnie. Jeżeli wymagacie że będe wchodził na forum codziennie to nie mam czasu na takie pierdoły. Gra jest dla mnie odskocznią od codziennych stresów w prowadzeniu moich firm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 16 Grudnia 2024 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2024 Skoro nie masz czasu na wchodzenie codziennie na forum - Daj rozwiązanie, bądź w jaki sposób ktoś z Administracji/UnbanTeam byłby w stanie Ciebie złapać? Chodzi mi o konkretny przypadek: hipotetycznie ktoś napisałby odwołanie od Twojego bana, a z reguły na taką reakcje dajemy czas 24h. Czy jest to u Ciebie możliwe? Napisz mi w wiadomości prywatnej odpowiedź, a temat tymczasowo zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi