pemeq Napisano 13 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2024 Imię: Szymon Wiek: 19 Czas spędzony na forum: trochę tego jest i ciągle rośnie Doświadczenie w moderowaniu: byłem moderatorem więc jakieś doświadczenie jest Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: tak Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: nie, chyba że za 0 pkt to tak ale to nic ważnego Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: zależnie od dnia ale staram się zaglądać co chwilę Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: siedzę na forum, wypełniam obowiązki więc czemu by też nie wesprzeć moderacji w pilnowaniu forum, staram się rozwiązywać problemy i jestem bez konfliktowy, chodź lubię zaczepki ale to w stopniu nie szkodliwym dla nikogo. Myślę że moja kandydatura jest dobrym planem na totalne zatracenie mnie ale lubię to robić więc dlaczego by tego czasu nie wykorzystać w sposób pomocny dla sieci na której siedzę już 5 lat. Bewi, ToBi i kameleonn dodali reakcje 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 13 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2024 jak dla mnie TAK -Ciągle na forum -Ogarnia tyle funkcji jak robot -Interpunkcja i ortografia na poziomie -Miły pogodny i zawsze z kulturą pemeq dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebaVHS Napisano 17 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2024 (edytowane) Moja Opinia: +były moderator +codziennie siedzi na forum +gracz o wysokiej kulturze osobistej +ogarnia wiele funkcji +staż jestem na TAK!!!! Edytowane 17 Grudnia 2024 przez SebaVHS pemeq dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2024 Jedyne, co mnie przekonuje to właśnie twoja aktywność bo odwalasz dobrą robotę. Dam Ci szansę, tylko żebym potem tego nie żałował - głównie liczę na to, że nie zrezygnujesz po chwili i dalej będziesz miał zapał do roboty w innym kolorze. Welcome back pemeq dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2024 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi