ToBi Napisano 26 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2024 Nick: ToBi Wiek: 22 lata (staruch) Link do BanID: https://banid.pl/kto?to=0:0:119350311 Doświadczenie: Doświadczenie mam mogę powiedzieć spore na 2 sieciach posiadałem rangę UBT 1.6 oraz UBT CS GO i na 1 sieci Opiekun UBT Sourcebans jak i Amxbans nie jest mi obce. Dlaczego Ty: Przesiaduje często na forum na laptopie albo telefonie (laptop praktycznie ciągle mam przy sobie) jestem osobą dyspozycyjną w każdych godzinach, posiadam spore doświadczenie więc może kolejna osoba w drużynie może się przydać pemeq i Randomztrejda dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 26 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2024 Na tak +pomoc się przyda -troche nas tu dużo +chęci +ciągle na forum +pemeq cie propsuje ToBi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 27 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2024 zgłoś się do mnie po 15 na rozmowę najlepiej na dc @ ToBi ToBi i pemeq dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 27 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2024 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi