MLQ-1938 Napisano 8 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2024 Nick: MLQ-1938 Wiek: na ten moment 18 11 grudnia 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Bylem admianem na serverze ktory wytrzymal niecaly miesiac , takze nie dalem rady pokazac sie jakkolwiek, a i ten server byl stworrzony miedzy naszymi znajomymi Znajomość AMXX (W skali 1-10): jezeli chodzi o konsole, dla mnie nie nie jest problemem nauczyc sie co nie co, jestem chetny do nauki co do tej sytuacji Staż w CS-sie- zaczalem grac w csa 1.6 w wieku 15 lat bo w tym wieku bylem w klasie sredniej pierwszej. jezeli chodzi o dzisiaj, mam skonczona szkole ,jestem rok po skonczeniu szkoly, a raczej ponad rok po skonczeniu Steam / NonSteam: i tak i tak Dlaczego Ty: Jestem czesto na servie,a mozna powiedziec ze czesciej niz admini ogolnie, mimo to ze moje teksty swiadcza o czy innym , ale jestem czesciej i czesto pisalem lub wspominalem o podejrzanych a wychodzilo na to ze mialem racje Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: jezeli chodzi o caly tydzien to bez problemu wywiazuje sie z wymogow podania na admina :O Kontakt: jezeli sie dogadamy to nie ma problemu ja moge podac nawet i numer telefonu :DD i intagram i cokolwiek innego 76561199706289781 _ steam Link do GameTracker'a:[TYLKO DD2] ★ MULTI-HEAD ★ FREE VIP ★ PUBLIC 1s1k : Najlepsi gracze nie ogarniam tego calego forumi itp, .ale jezeli bedzie trzeba jestem w stanie sie nauczyc :DD Bewi i _Michellese dodali reakcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Michellese Napisano 8 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2024 Hej, +steam +codziennie widzę na serwerze w różnych godzinach +kultura +młody, ale ogarnięty -AMXX ale szybko się nauczy, sama wiem po sobie , jak się chce to się może jestem na TAK MLQ-1938 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bewi Napisano 8 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2024 +aktywny +steam +fajny, miły i przyjemny chłopaczyna Na TAK MLQ-1938 i _Michellese dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 8 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2024 +Aktywny - często widzę +Steam +Kultura - Amx ale to się poprawi Ogólnie jestem na TAK na serwerze gra dużo ludzi nie zawsze jest jakiś admin można dać szansę i się zobaczy co to będzie dalej z chłopaka MLQ-1938 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TamKamper! Napisano 8 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2024 Oczywiście że na tak! +dobry impostor (xd) + codziennie na servie +zawsze z kulturą -nie mam jeszcze numeru telefonu twojego MLQ-1938 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'ReVo. Napisano 9 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2024 Na TAK Mikro Steam Siedzi prawie cały dzień na serwerze Często zgłasza graczy (AFK, resp itp.) MLQ-1938 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 10 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2024 Jestem na tak steam jest, mikrofon jest slychać go cały czas, aktywność jest, z kultura różnie:) MLQ-1938 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GumiS1906 Napisano 11 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2024 Jestem na TAK + Mikro + Aktywność + Chęci do współpracy +/- kultura ale myślę że możesz to poprawić MLQ-1938 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomii Napisano 11 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2024 (edytowane) Jestem na TAK - Ogarnięty + - Zgłasza afk resp + - Aktywny + - Kultura -,+ ale do ogarnięcia - Steam + - Wiek + - AMXX - ale wszystkiego można się nauczyć Z fartem Edytowane 11 Listopada 2024 przez Tomii MLQ-1938 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 12 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2024 Więc tak kolego sympatyczny... Amx jest do nauczenia, to nic trudnego. Zgłaszasz, masz mikro, jesteś aktywny, wesoły i to jest dużym plusem. Ale jest jeden OGROMNY minus, sam wiesz pewnie jaki. Nie wymagam cudów jeśli chodzi o kulturę. Można przeklinać, można nawet pocisnąć kolegę w żartach (już nawet na to oko przymykam) ale wszystko jednak ma jakieś granice zwłaszcza, że Admin ma dawać przykład innym graczom No nadziałeś mi się zaraz po podaniu i kilka osób również nie było zachwyconych Twoim słownictwem co zostało mi niestety delikatnie podkablowane 😈 Kota nie ma, myszy harcują jak to mówią... Musisz zapanować nad wypowiedziami żeby nie były...hmmm... zbyt ordynarne Przykro mi ale nie tym razem Livio dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 12 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2024 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl MLQ-1938 dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi