Kowal_CS Napisano 1 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2024 wbijam na serwer typ robi po 1800 fragow ogladam go chwile i informuje go o tym ze go zglaszam gdyz podejrzewam haxy wiec zaczely sie wyzwiska po chwili cierpliwosci niepotrzebnie wdalem sie w pyskówke z chlopaczkiem bo zaczal sie coraz bardziej nakrecac wiec postanowilem wyjsc z gry i otworzyc ten temat z tego co widze juz nie raz byl problem z tym ze wyzywa innych graczy . cala konwersacja do wyciagniecia z konsoli. Abraa i Kso dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 1 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2024 @ Adi @ Born pogadajcie z @ Abraa , a i ogólnie on nie ma flag na serwerze ino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abraa Napisano 1 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2024 Nabijalem fragi bo mialem Platynowa Kose i byl DM a mapa wiocha. przedluzałem mape 2x razy to się uzbieralo Wpadł pan Kowal i zaczał mieć pretensje do mnie. "Co ty odpierdalasz?" "cziter" "zglaszam cie" Idz i to zrób a nie irytuj ludzi z rana. Następnie zaczeły się placze że on to zrobi i mam się bać.. powtórzono mi to wielokrotnie Nerwy puściły i potraktowałem go tak jak on mnie ~ Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. ---------------------------- Wracając do tych twoich "z tego co widze juz nie raz byl problem z tym ze wyzywa innych graczy ." a gdzie przyjacielu to widzisz? byłeś pierwszym takim przypadkiem a jeśli się myle to proszę udowodnij mi to. Dziękuje Pozdrawiam Bewi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal_CS Napisano 2 Listopada 2024 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2024 cala konwersacja jest do wyjecia z konsoli i tu juz widac jak krecisz bo ani razu nie napisalem ' co ty odpierdalasz ' napisalem ci ze leci report i odrazu zaczales wyzywac i plakac a co do tego ze juz nie raz byl z toba problem to widac inne tematy o twoim zachowaniu wobec innych graczy wiec nie jestem pierwszym ktory o tym pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 12 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2024 Konsola przejrzana, duzo nie ma tylko to co na screenie wyzej tak naprawde, lecz wciaz jak na moje to i tak za duzo. @ Abraa troche spokojniej, nastepnym razem beda powazniejsze konsekwencje Abraa dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi Napisano 12 Listopada 2024 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2024 Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi