BosoPrzezSwiat Napisano 22 Października 2024 Udostępnij Napisano 22 Października 2024 Witam serdecznie Czy jest ktoś kto pomoże ? Nie mogę się zalogować i wejść na serwer na mój stary nick ,,Siara,, Dawny admin ☺️😊 Mefedr0n dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 22 Października 2024 Administrator Udostępnij Napisano 22 Października 2024 Pewnie masz ustawione haslo na nick. setinfo _ss twojehaslo w konsoli i powinno zadzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 22 Października 2024 Udostępnij Napisano 22 Października 2024 Następnym razem jak piszesz temat to sprecyzuj bardziej na czym polega "problem z logowaniem" brak możliwości połączenia z serwerem i co wtedy wyskakuje? czy po wejściu na serwer dopiero masz problemy/ Jak to na górze nie zadziała to napisz mi na pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 22 Października 2024 Udostępnij Napisano 22 Października 2024 Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi