Kamilek2001 Napisano 7 Października 2024 Udostępnij Napisano 7 Października 2024 Nick:LOGIC Wiek:23 Doświadczenie (w byciu adminem): 9/10 Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam:NonSteam Dlaczego Ty: Jestem bardzo pomocna ,pozytywna osoba ,miło lubię pomagać gracza innym .Byłem adminem na 4 serwerach i bardzo dobrze mi szło .Chcialbum zostać adminem by pomoc i wpaść do waszej ekipy myśle ze uda się tam mnie wcisnąć i chce podwiesić bardzo dużo czasu na ten właśnie serwer I Mam naimnie Kamil mieszkam w województwie Łódzkim.Proszę się odezwać pozdrawiam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-4 h zalezy jak z praca Kontakt: Oczywiście fb ,dc Link do GameTracker'a: podeśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 7 Października 2024 Udostępnij Napisano 7 Października 2024 jestem na nie a oto powody amx +/- do weryfikacji bo z taką znajomością to prędzej na właścicielu bądź opiekunie musiał byś być, ewentualnie pisać pluginy do amxx, ale trochę za mały staż jak na takie rzeczy ns - po co drugi temat? grasz na serwerze od 3 dni LOGIC'S STATS PLAYER SUMMARY First Seen: Oct 04, 2024 6:00 PM Last Seen: Online Now Bewi dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.G.IKA Napisano 13 Października 2024 Udostępnij Napisano 13 Października 2024 - Za krótko na serwerze - Niestarannie napisane podanie dużo błędów - Nie podałeś gametracker'a - Non Steam Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 16 Października 2024 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 16 Października 2024 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi